Next Business, el millor aliat per l’assessorament de la teva empresa

¿Què és Next Business?

Next Business Advisors és una consultoria empresarial enfocada a l’assessorament i la gestió d’empreses en totes les vessants i àmbits, sense importa el seu sector o especialització.

La marca neix de la necessitat que moltes empreses tenen degut al poc valor afegit en l’assessorament i la gestió que reben per part dels assessors i professionals. Per això, el nostre objectiu és oferir en tots i cadascuns dels nostres serveis aquest valor afegit que el client necessita per que el seu negoci obtingui els majors resultats de creixement i rendibilitat.

No solament assessorem als nostres clients: els acompanyem i guiem en el seu constat creixement empresarial com assessors de confiança, aportant solucions de gran valor i eficients en l’assessorament i la gestió externalitzada de tots els seus departaments. Aquest valor afegit, els hi permet centrar tots el seus esforços en aconseguir els seus reptes empresarials creant una estructura solida i amb un creixement sostenible.

Infografía que muestra los distintos servicios de la empresa.

Com treballem

Escoltem les necessitats i reptes de tots els nostres clients, i desprès d’analitzar i valorar cada cas, comencem a crear un relació personalitzada, directa i constant amb cadascun d’ells, oferint un recolzament integral i a mida.

A cada servei aportem el màxim de valor afegit, tant per donar recolzament als seus nous reptes com per ajudar-los en totes les dificultats, amb una atenció propera i personalitzada que garanteixi la seva tranquil·litat i confiança.

Ens adaptem a les característiques dels nostres clients, per aquest motiu, tractem de trencar amb totes les metodologies de treball tradicionals, i ens adaptem a l’entorn empresarial actual amb una sistematizació del nostres processos, millora de la tecnologia per la optimització dels resultats i un grau elevat de comunicació per acompanyar a tots els nostres clients.

A Next Business no volem ser uns assessors o gestors externs, volem formar part de les empreses dels nostres clients, convertint el seu creixement i els seus objectius en els nostres.

Equip

Apostem per la formació, motivació i cohesió de l’equip de treball com a eina essencial per l’èxit.

Som un equip multidisciplinari i altament qualificat, format per economistes, assessors, advocats, analistes i gestors, amb una formació i experiència consolidada. L’equip està enfocat a oferir els serveis i processos empresarials de forma unida i conjunta, generant sinergies eficients què impactin en l’eficiència del client i impliquin un servei global i integral.

Treballa amb nosaltres

Vols formar part de l’equip de Next Business?


avis legal i la política de privacitat.

Contacto Contact Contacte